Nedersaksisch in het nieuws

Er wordt een leerplanwerkgroep opgericht om duidelijke afspraken te maken over Nedersaksisch op scholen. Het streven is om binnen een jaar het vak vorm te geven. Dat is het resultaat van de eerste studiedag van Levende Talen Nedersaksisch.

Ook wordt dit jaar nog een begin gemaakt met het verzamelen en inventariseren van bestaand lesmateriaal. “Als we Nedersaksisch een plek willen geven in ons onderwijs, zullen we zelf stappen richting een gezamenlijk curriculum moeten zetten”, aldus Willemijn Zwart, voorzitter van Levende Talen Nedersaksisch en projectleider streektaalonderwijs voor de IJsselacademie in Zwolle.

link naar RTV Oost 

Laat je mening op deze pagina 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *